WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Friday, August 5, 2011

Hargai Apa Yang Kita Ada SEKARANG....







Sometimes ...or most of the time.. Atau sekali dalam hidup kita, Perkara ini pasti terjadi. Maksud MakLady dalam mengenali diri, adakalanya kita LEKA dgn pilihan. Sampaikan kita tak mampu utk memilih sesuatu yg kita perlu buat dlm kehidupan sehari2.

Oleh krn dlm kehidupan mmg perlu memilih & menilai. Tapi apa yg kerap berlaku, kita trlalu pasti dengan apa yg kita pertarungkan didepan sana. Kita leka dgn pilihan yg ada. Kita masih mencari...Dan kadang2 plak, kita dh ada apa yg kita nak TAPI dlm hati masih X selesa!! Dlm hati tu, ada kata mcm " ada lagi yg lebih dari ni kot kat depan sana..."

Tak dinafikan,ada bnyk pilihan di depan kita. Kita akan rasa teruja, malah timbul rasa tidak selesa dgn apa jua yg kita pilih or dgn apa yg kita ada skrg. Mula la dlm hati timbul rasa ingin mencuba disebalik pilihan yg terbentang luas. Rasa KURANG SELESA membuak2 timbul dgn apa yg kita ada, lantas terus leka mencari sedangkan kita dah ada apa yang kita NAK selama ini !!

END OF THE DAY...pilih punya pilih..(sbb leka dgn pilihan) kita masih tidak temui yg SELESA di hati malah kita hanya buang MASA :(( Kerana masa tak tunggu kita. Sekali dia datang, xmampu utk patahbalik. Sbb itu jgk lerr pilihan dalam hidup - hanya datang sekali. Tiada ulangan. Tiada lagi peluang kedua!!

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]