WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Tuesday, May 31, 2011

Alhamdulillah ~ dh pn bertunang...


Terlebih dahulu MakLady nk minta Maaf beribu ampun ...sbb terlewat sdkit utk update post pasal pertunangan kedua2 putera puteri .. yg berlangsung kira2 2minggu lepas... ;)

Inipn setelah didesak oleh kawan2 MakLady yg nk tgk sgt gambar2 pertunangan ke duanya.... Almaklumlaa, ada yg tak dapat dijemput utk majlis yg telah berlangsung pada 17hb Mei, 2011 ni. Diharap semua kenalan serta saudara mara dekat & jauh, dpt menerima dan memaafkan kerana majlis ini hanya diatur utk dihadiri oleh keluarga terdekat, kedua2 pihak. Majlis bertunang je pun... ye tak!! ~ so maaf sekali lagi sbb tak dpat nk jemput kawan2 smua. InsyaALLAH majlis langsung nya nnti, kami edarkan kad jemputan yer... ;)) ~ Kredit kpd tuanpunya blog: Jejariruncing & ~Cerita Erin~


wajah2 bakal kluarga baru disamping elia.& fahmi..
OK la ....Jom MakLady kenalkan tuan punya majlis yg diraikan yakni Aimie Harmelia nama diberi. Masih menuntut dlm tahun akhir kat UiTM, Machang dan tunangan nya adalah anak teruna sebaya nya, Khairul Fahmi Che Mat yang bertandang bersama keluarga nya dari Kota Bahru, Kelantan. Mereka sekeluarga terdiri daripada adik beradik rapat, telah disambut secara meriah dlm majlis bertema Arabic Night. Warna purple menjadi tema warna pada majlis Pertunangan mereka. Marila kita tengok photo2 yg sempat dimuatkan utk tatapan kawan2.

rombongan kluarga fahmi tiba dengan hajat..
Untuk majlis bertunang ni, pihak lelaki telah membawa 5 dulang hantaran berupa tepak sirih, kek, buah2, manisan dan cincin bertunang. Pihak kami plak telah membalas hantaran sebanyak 7 dulang yakni, sirih junjung, kek royal ising - jersi bola, buah2an, manisan dari Mekah, gubahan coklat, cincin pertunangan suasa utk Fahmi.
HANTARAN DARI KEDUA2 PIHAK

hantaran dari pihak Aimie Harmelia



hantaran dari pihak Aimie Harmelia


Gubahan hantaran dari pihak Khairul Fahmi


Acara Menyarung Cincin Pertunangan oleh Ibu Fahmi
turut meraikan majlis : keluarga angkat Fahmi
fahmi & keluarga 
Elia with mom
fahmi bergambar dgn "mama" zamir

 Syukur ke hadrat Ilahi diatas rahmatNya melancarkan perjalanan majlis pada petang itu. Mari Lah Sama2 Kita Panjangkan Doa Ke Hadrat ALLAH swt, agar diberkati dan dilindungi dari segala keburukan malah dipohonkan kesejahteraan hubungan keluarga antara kami dan dipanjangkan jodoh Aimie Harmelia & Khairul Fahmi hingga ke jinjang pelamin sejurusnya hingga keduanya direstui dengan ikatan perkahwinan dan jodoh hingga hujung nyawa. Amin....

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]