WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Thursday, July 25, 2013

Labuan, Here We Come

Assalamualaikum
SEMUA 

Maaf ... baru dapat luangkan masa update blog
.......

Seperti sebelum ni, ML sure ramai yg dah tahu
destinasi ML dan Cik Jejar kali ni... 

Yerrr... dengan menaiki pesawat Air Asia
yang mengambil masa 2jam setengah di udara
macam2 yang dapat dirakam (flight mode)
utk mengatasi rasa bosan kami. FYI - naik je 
dan a few minutes after take off.. kami pun
melelapkan mata - sebb terasa mengantuk :p
Setelah merehatkan mata - about an hour ....
"nap" la kata nya... ML pun abadikan bberapa
gambar dengan hp tak berapa nak canggih ni...
Sebelum tu, kat LCCT sempat amik gambar gak...
ada bnyk lagi tapi kena lah korg jengah 
my keek (maklady) utk saksikan segala yang
 dirakamkan sepanjang perjalanan ke 
destinasi yang dituju - another Wilayah Perseketuan
LABUAN ...here We Come
Lapangan Terbang Labuan Wilayah Perseketuan
Kami selamat mendarat di Labuan. My son in law datang amik dan terus bawa kami pulang. Excited - disambut oleh my Erin. Setibanya kami dirumah, badan pun penat ... relax skejap sebelum berbuka puasa pada petang itu. For the first time bbuka di Labuan dimana waktu buka lebih awal sejam dari KL..
Kena adapt dgn keadaan di sini, - hhhmmm apakah ML mengalami JetLag??
ha ha ha ...Overrrrrr nya...ha ha ha

Alhamdulillah - kami kini di Labuan ... esok katanya kami akan berbuka di Tiara Hotel.
Nanti ML update lagi k ;))

Selamat Berbuka Puasa ..

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]