WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Friday, June 14, 2013

Berbuka Puasa Bersama Adi Putra.

Tak lama lg kita akan jumpa bulan Ramadhan. Maka dlm masa kita sibuk berpuasa, pasti dah rmai yg dok wat macam2 plan...

Selain dr niat utk jalani ibadah dan amalan yg mulia di bulan Ramadhan ni, trmasuk amalan berterawih di mesjid2, ada juga yg berura ura utk banyak kan amalan kearah menguci diri. Memangpun dituntut utk buat amalan yg baik sepanjang bulan semampu yg boleh...

Termasuk menghadiri majlis berbuka puasa. Xkira la kat mesjid, surau maupun di rumah. Janji harus amalkan dgn jalan yg diredhai. Ape jua niat di bulan puasa nanti harus betul...tau.. ;))

Begitu jugak la dgn acara demi acara yg bakal berlangsung sepanjang Ramadhan nnti oleh hotel2 maupun arena medan selera dan restoran. Contohnya. Majlis Berbuka Puasa bersama Adi Putra yg akan diadakan di restoran Bora Ombak pada hujung minggu kedua puasa!!

Sambil itu jamuan ditempah utk bersama anak anak yatim. So jgn lupa hiburkan mrk kerna mrk juga nikmati rahmat dibulan puasa nnti....

Ps: haaaaa... maklady nmpk rmai pulak Ladies yg dh start beli barang utk sambut puasa...amacam?? Dah ready ke....huhu

Apepun, jgn lupa.. Wat temujanji dgn Adi Putra. Sambil berbuka puasa bersama, dapat kenali Hero Teduhan Kasih ni.

Selamat Berpuasa Uolz ;)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]