WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, May 26, 2013

Jom Kurus dengan Kevin Zahri

Assalamualaikum
Sihat Ceria di pagi Ahad, masih berlanjut hingga ke hari ni.
Korg yang dah separuh hari mengharungi hari Isnin ni, macamana pulak? Harap2 bersemangat jugak...
Actually, entry ni nk submit smlm tapi ...memandangkan hujung minggu, tambah plak aktiviti dgn keluarga harus diutamakan, maka terlewat la jawapnya ...
Tapi rasa teruja smalam masih terasa. Lebih semangat bila dapat bertemu dengan celebriti yang MakLady admired akan pengetahuan dan pengalaman dalam bidang pemakanan dan kecergasan. Siapa lagi kalau bukan, Kevin Zahri.. ye Uolz!!
Semalam MakLady berpeluang join his seminar at Prince Court MC. Walaupun Program selama 3 jam ni macam tak cukup masa tapi setiap waktu, diisikan dengan info yg amat berharga. Tips permakanan that he shared really help us to understand more about food intake. Blajar macamana amalkan permakanan yang sihat dan berkhasiat.
Jom Kurus! Bukan program diet semata mata tapi membantu peserta lebih memahami dan mwngamalkan pemakanan yang mampu mengawal berat badan.  Peserta mampu mengenal pasti keperluan diet mengikut pengawalan kalori yang diperlukan oleh badan. Seronok! Dapat bnyk info pasal diet seharian. Trust me...tak susah pun nak kontrol diet. Bak kata Kevin, nikmat kebahgiaan hidup tidak perlu disekat melalui diet yang menyiksakan. Kenal diri kita. Belajar utk kenal apa yg body kita perlu, fahami akan food intake dan pastikan hidup tak tertekan. insyaAllah kita akan capai keseimbangan pemakanan dengan lifestyle yang sihat.
Apa lagi...?? Jom Kurus by Kevin.Zahri :)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]