WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Tuesday, February 5, 2013

Peminat Setia Hujung Nyawa Tak PuasHati

Assalamualaikum
Salam Selasa utk Semua.
Maaf MakLady bercerita lagi pasal SHN sesubuh iniiii...

Ingat dah tak nak bercerita lagi. Tpi sejak episod semalam - MakLady teruja utk share dengan peminat blog dan peminat SHN seterusnya. 

Apa yang berlaku dah pun berlaku. Rata rata tak puashati akan episod yang sekerat jalan...

Kenapa boleh jadi macam tu? Ye laaaa ....tengah sedap sedap feeling dengan si Hady kena belasah dengan Ikhram. Lepas tu, Mak mertua angin sebab dapat tahu pasal sejarah El. Konflik juga la isi episod 25 semalam. Then MakLady pun berhenti sekejap (sambil ade IKLAN) utk solat Maghrib. 

Seperti biasa klau selesai solat, terus sambung tengok balik. Kalau miss pun skit je. Nnti malam sambung tengok kat tonton.com. Alangkah kecewa nya semalam! Maklady tunggu punya tunggu ttiba HABIS macm tu je ..~~ ????? Aikk..terasa pelik gak sebab takde ending lagi? Tak macam selalu.... Tup tup terus kepada siaran BeritaTV3? hhhhmmmm at first MakLady tak kesah sangat sebab tengok pada jam mmg dah masa utk tayangan berita. Wlaupn dalam hati MakLady masih terpinga pinga - masih tak puashati....
Ehh, ada something tak kena ni??

Frankly, MakLady rasa tak puas hati ~ nekad nak kepastian! lalu terus masuk Facebook. Login ke FB @ Setia Hujung Nyawa Slot AkasiaTV3 fanpage - baru sedar akan kekecohan yang berlaku. Peminat SHN lahirkan rasa tak puashati sebab cerita utk episod 25 malam tadi tu, TERGANTUNG!! dan banyak POTONG2. Mana silap nya tak pulak tahu...sebelum ni OK je TV3, walaupun iklan berlambak2 cerita tetap ada penghujungnya. Alahaiiii ... tak best la mcm ni. 

DO SOMETHING Admin! Do Something TV3! - saran peminat Setia dlm FB,  termasuk MakLady (sambil tutup muka malu diri hahaha) Dalam Hati ni tetap berharap agar dapat tengok semula episod semalam. 

ALHAMDULILLAH, sebab mereka perihatin dan mampu jaga hati kami...
TERIMA KASIH Admin!! Berusaha utk kembalikan mood kami yang gundah gulana sebab tak puas nak tengok kesudahan episod tersebut.......We know Uolz tak akan kecewakan kami... :) 

Untuk kekawan yang tak berpeluang tonton episod 25 semalam, (yang penuh dengan drama..) hehehe - Jom kita TONTON.COM  kat sini.. sambil terus sokong Suhan Movies & Dramas !!  

JANGAN LUPA EPISOD HARI INI - :) 

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]