WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Friday, April 27, 2012

KALAU JODOH TAK KE MANA....

Mcm tu la diibaratkan, apabila hubungan pasangan Fasha Sandha & kekasih hatinya Jejai yg mencetus bbagai kontreversi sebelum ini, dikhabarkan telah BERSATU dlm sebuah Perkahwinan.. SYUKURalhamdulillah akhirnya bertemu jodoh mereka.


Mana idoknya, deme ni, klu nk diimbas kembali....mmg naik muntah hijoo dibuatnya dgn KONTREVERSI. Baik dari hubungan yg amat terlarang dari la hubungan mreka putus ditengah jalan. Wlpn mcm2 hal yg berlaku sepanjang percintaan mreka, namun pada tahun 2012 ni, telah menjadi saksi hubungan paling sensasi ini diHALALkan dengan sebuah ikatan perkahwinan.


Difahamkan, setelah pengantin lelaki melakukan 2x lafaz nikah, baru la mreka diangkat sbgai suami isteri sekitar jam 9.45malam.. di sebuah hotel yg dirahsiakan... 


gambar dari Harian Metro 
Alhamdulillah, pada tarikh keramat yakni 27/4/2012 , maka segala impian mreka utk hidup bersama terlaksana....Harap2 lepas ni, xde lagi cerita2 yg xbest dari mrk ni lagi. Cukup2la mencetus kontreversi demi kontreversi. Korang pn dh selamat bernikah. ye tak? 


Bak kata org tua2, kalau dh JODOH mrk, buat mcm mana skali pun, jodoh tetap milik mereka. Akhirnya bersatu jua. OK la semua peminat or haters kat luar sana. Jom kita tutup buku lama, buka buku baru.....


Sama2lah kita mendoakan mereka hidup bahagia hingga hujung nyawa...Aminnn


GAMBAR2 sekitar majlis tersebut...

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]