WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, December 4, 2011

Ucap "Birthday to U" dlm doa...

Klu ikut pd tarikhlahir ssorang kita dah bleh agak USIA dia..
dari tarikh lahir pn kita leh belajar karakter ssorg...
dari tarikh lahir - katanya mampu utk mengenal keserasian
NTAH mcm2 lagi la org tafsirkan ssuatu kejadian dgn TarikhLahir...

Namun hari LN nk "mark" this date - 4hb Disember 2011
sbagai tarikh baru sbuah permulaan..
pd tarikh ni juga, LN nk ingatkan someone dear to me ...
yg sepatutnya sambut birthday dia ...Namun ALLAH telah
rancangan tarikhlahirnya sampai disitu sahaja...
ALFATIHAH utk arwah ...

pada tarikh ini juga - bnyk lagi kesah suka duka
yg diharungi oleh org2 di luar sana...sape tahu...
dan tarikh ini juga menandakan sbuah harapan
bagi mrk yg "mark" hari ini sebgai tarikh
permulaan sebuah pertemuan....
insyaALLAH...

Tpi yg paling penting... spurnama dari tarikh ini,
genap lah sepurnama ikatan perkenalan...
maupn genap setahun sebuaht ikatan perkahwinan...
sape tau...ada d luar sana yg sambut,
seunik 4 Disember , seindah 4 Januari,
unik lagi ...seindah lagi... Permulaan Sbuah Ikatan...
InsyaALLAH

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]