WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Friday, June 10, 2011

Woww...my Seth Tan...~ ehhh!! Elia&Fahmi pn ade....

kredit kpd Majalah MEDIA Hiburan
Riang nya rasa hati ni, bila terpandang wajah hero kesayanganku ni, My Seth Tan...hehehe (sorry ye..Mak Lady nk perasan sorang2 jap ~) ... Kat mana lagi klu kat muka depan majalah hiburan MEDIA kluaran terkini.. Kelassss...!! Abg Salleh pn ade - haaaa..yg ni bukan Hero Mak Lady coz ..mmg dari dulu xminat dgn  Abg Kwin 4 ni~! bukan anti dia sbb dia kawin 4 tapi sejak asali lagi tak suka dia.sbb KEgedikAN nya nyalah org muda..hahahaha...camne? ok x alasan MLady..!!

Ok! OK! nk sambung cite lagi ni... Bila tgk muka MySeth ni, MakLady rasa sejuk hati. Rasa hari Jumaat MakLady ceria sgt...tambah lagi ceria bila terpandang akan potongan gambar wajah yg MakLady kenal sgt2.. Sape lagi klu bukan pasangan yg baru je bertunang ~ Cik JejariRuncing & Apex !! Dorg ni pn ada sama yer...Jangan marah (haters)..dah rezeki mrk masuk majalah berganding dgn ARTIS2 gitu...tpi dorg ni artis ke??hmmm lantak la dah wartawan nk letak cerita dorg ni dlm majalah so that majalah dorang Laku!! Ye la..klu peminat Abg Seth ni tgk je majalah terus belek n beli. Bonusnya gak dpt baca cerita pasal kesah2 pasangan2 lain .. so kira OK la tu...

Haaa..klu uolz nk tau cerita apa yg ada dlm majalah ni, pi la beli majalah MEDIA kluaran terkini cepat!! Takut nanti habis, mcm tiket bola FINAL FA yg dijual oleh ulat2 bola (xssuai sungguh ~~ kwang3.. ;))

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]