WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, January 13, 2014

Saying GoodBye to Labuan

Selamat Pagi & Salam Sejahtera
warga Labuan ...

It's time to say Goodbye ... Again !! Hope we meet again in future : ye lah sapa tahu MakLady ke sini lagi. Rezeki dan diberi keizinan dari Allah swt utk ke mari lagi ....

Sehingga ketemu lagi Oh Labuan, Jaga lah Keindahan bandar dan Kebersihan mu sentiasa. Walaupun kamu sebuah pulau, namun kecantikkan mu tetap tersemat di sanubari hati ku.

SELAMAT HARI WILAYAH LABUAN
(In advance) .. Im pround to say,
I've been here !! Gonna miss the udang harimau - fresh and cheap!! , makan sayur2 yang jarang ada kat KL termasuk local dishes, taking a ride in Labuan city - so cool. x payah rempuh jamm sangat. Rindu hangouts kat oldtown@Airport, Lunch@Warisan, gonna miss refleksologi by local people yg VVIP treatment dia ngalah those i had in KL. Shopping! Jangan lupa...Imported Chocolates! Yeaahh shopped @ Duty Free shops and lastly but not least the wonderful feeling having seafoods for dinner kat restoran tepi pantai.... :)

*banyak lagi istimewa nya Labuan yang patut AnDa kenali dan lawati*

Dont forget "Cuti Cuti Labuan" MakLady kali ini ditaja oleh Anakanda aimie&suami ;))
muahhx Terima Kasih.

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]